Bosna Hersek'te göçmenler arasında kavga: 2 ölü

Bosna Hersek'in kuzeybatısındaki Bihac şehri yakınlarında, göçmenler arasında çıkan kavgada 2 kişi yaşamını yitirirken, 18 kişi de yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 01.10.2020 - 12:08

Una-Sana Kantonu İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Ale Siljdedic yaptığı açıklamada, Zegar kasabasından gece gelen ihbar üzerine polis ekiplerinin olay yerine intikal ettiğini belirterek, yaklaşık 80 kişilik iki göçmen grup arasında büyük bir kavga yaşandığını aktardı.

Afgan göçmenlerin Pakistanlı göçmenlere saldırdığı olayda, 2 göçmenin hayatını kaybettiğini söyleyen Siljdedic, olayda ayrıca 10'u ağır 18 göçmenin de yaralandığını ifade etti.

Yaralıların tedavilerinin Bihac'taki kanton hastanesinde sürdüğünü kaydeden Siljdedic, yaralanmaların kesici ve delici aletlerin yanı sıra sert cisimlerle gerçekleştirildiğini belirtti.

Olayla ilgili kanton savcılığı da soruşturma başlattı.

Batı Avrupa ülkelerine ulaşmak için Bosna Hersek'i geçiş güzergahı olarak kullanan düzensiz göçmenler arasında daha önce de birçok kez kavgalar yaşanmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız