Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu KKTC'de

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC'de Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir araya geldi. Çavuşoğlu, 24 Haziran seçimlerinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini KKTC'ye yapmış oldu.

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı 24.07.2018 - 04:39

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu kabul etti. Çavuşoğlu, 24 Haziran seçimlerinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini KKTC'ye yaptı.

KKTC'ye çalışma ziyaretinde bulunan Çavuşoğlu, ilk olarak Akıncı ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir araya geldi.

Çavuşoğlu ve Akıncı baş başa görüşmenin ardından heyetler arası çalışma yemeğine geçildi.

Cumhurbaşkanı Akıncı ve Cumhuriyet Meclisi'nde temsil edilen siyasi partilerin başkanlarıyla görüşecek olan Çavuşoğlu, bugün Akıncı ile ortak basın açıklaması yapacak.

Çavuşoğlu, KKTC ziyaretinin ardından Azerbaycan'a gidecek. Bakü'de Azerbaycan Başbakanı Nevruz Memmedov tarafından kabul edilecek olan Çavuşoğlu, ardından mevkidaşı Elmar Memmedyarov ile görüşecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız