Dubai'de gökdelen yangını

Dubai'deki dünyanın en yüksek gökdeleni Burç Halife yakınlarında bulunan 63 katlı bir otelde yılbaşı etkinlikleri hazırlığı yapıldığı esnada yangın çıktığı bildirildi. Yangında 14 kişi yaralandı

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı 31.12.2015 - 20:03 Son Güncelleme : 01.01.2016 - 00:59

Dubai'de, binlerce kişinin havai fişek gösterilerini izlemek üzere çevresinde toplandığı The Address Hotel'de yangın çıktı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yayın yapan haber sitelerine göre, neden çıktığı henüz belirlenemeyen yangın kısa sürede büyüdü ve alevler otelin 20 katını birden sardı.

Gulf News'a konuşan Dubai Sivil Savunma'dan bir yetkili, yangın çıkar çıkmaz otelin boşaltıldığını ve yangın alanında üç ekibin birden çalıştığını söyledi. Yetkili, yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını da ekledi. Sivil Savunma ekipleri, yangında 14 kişinin hafif yaralandığını belirttiler.

Yılbaşı kutlamalarına saatler kala oteli saran alevlerin çıkış nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız