Emine Erdoğan'dan Arakanlı Müslümanlar makalesi

Emine Erdoğan ABD'li yayın kuruluşu CNN International'a Arakanlı Müslümanların maruz kaldığı şiddete yönelik bir yazı kaleme aldı. Emine Erdoğan dünya liderlerini geç olmadan harekete geçmeye çağırdı.

Haberler NTV Haber 20.09.2017 - 15:30 Son Güncelleme : 20.09.2017 - 15:31

"Dünya Arakan Müslümanlarına verdiği sözü inkar edemez" başlıklı yazıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan binlerce Arakanlı Müslümanın hayatını kaybettiğini ve on binlercesinin de evlerini terk ederek göç etmek zorunda kaldığını kaydetti.

Emine Erdoğan, Türkiye'nin soykırıma varan şiddeti önlemek amacıyla diplomatik ve insani çabalarda bulunduğunu ifade etti.

Erdoğan, "Türkiye'nin tek başına bu duruma sahip çıkması beklenmemeli. Dünya liderleri Türkiye'yi örnek alarak kalıcı bir çözüm bulmak için kalıcı bir strateji benimsemeli" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız