Erbakan'dan Erdoğan'a ağır sözler

Saadet Partisi lideri Necmettin Erbakan Alman Die Welt gazetesine verdiği röportajda, Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül'e ağır eleştiriler yöneltti.

Haberler 08.11.2010 - 13:00

Saadet Partisi’nin genel başkanlığına seçilerek siyasete geri dönen 84 yaşındaki Necmettin Erbakan, Başabakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ağır eleştiriler yöneltti.

Almanya’nın saygın gazetelerinden Die Welt’e konuşan Erbakan, Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül için “Onları bazı dış güçler buraya getirdi. Şu anki dünya düzeninin; ırkçı, Siyonist emperyalizmin, insanları köleye çeviren güçleri.

Batılı, Siyonist dünya düzenine bilmeden destek oluyorlar. Yaptıklarının çoğu yanlış. Vergiler ve borçlarla Siyonistlere para kazandırıyorlar.

ERDOĞAN SİYONİZMİN KASİYERİ OLDU
Erdoğan siyonizmin kasiyeri oldu. O benim öğrencimdi. Ona yapması gerekenleri söyledim, ama dediklerimi yapmadı. Şimdi amacımız onu devirmek. Efsane Başbakan geri dönüyor” dedi.

Desteklerinin yüzde 15 olduğunu öne süren Erbakan, hükümetin yaptığı “nadir doğrulardan biri” olarak Haynünnisa Gül’ün türbanla resepsiyona katılmasını gösterdi. Ancak bunun dışında AB'ye girmeye çalışmak ve faizin geçerli olduğu Siyonist düzene uymak gibi birçok hata yaptığını söyledi.

Erbakan gelecek yıl seçimleri kazanacağını da söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız