Eski başbakan yeni işine başlıyor

Geçtiğimiz haziran ayında görevinden istifa eden eski İngiltere Başbakanı David Cameron, Ulusal Vatandaşlık Servisi'nde (National Citizen Service) yeni işine başlayacak.

Haberler DHA 13.10.2016 - 01:52

Eski İngiltere Başbakanı David Cameron, gençleri çeşitli projeler ve aktivitelerle çalışma hayatına hazırlamayı amaçlayan Ulusal Vatandaşlık Servisi'ndeki idarecilere başkanlık edecek.

Daily Telegraph'a yazdığı makalede, göreve başlamaktan duyduğu heyecanı anlatan Cameron, 2011 yılında kurulan servisin bugüne kadar başardığı en büyük işlerden biri olduğunu söyledi.

Cameron'ın sorumlulukları arasında kıdemli sektör liderleri ve patronları ile temsilcileri bir araya getirerek kurumunun daha fazla gence ulaşması bulunuyor. Cameron, projelerinde 15-17 yaş arasındaki gençleri hedef alacak.

Referendum sonrasında başbakanlıktan istifasını sunan Cameron, geçtiğimiz ay da milletvekilliğinden istifa etmişti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız