'First lady'yi hastanelik eden 'aşk'

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın aktris Julie Gayet ile beraberliğinin ortaya çıkması, 2006 yılından bu yana beraber yaşadığı (eski) sevgilisi Valerie Trierweiler'i hastanelik etti.

Haberler 12.01.2014 - 17:46

Fransız Le Parisien gazetesi, bugün internet sitesinde flaş olarak yayımladığı bir haberde, Trierweiler'in, Hollande'ın Fransız aktris ile ilişkisini öğrendikten sonra fenalaştığını ve hastaneye kaldırıldığını yazdı.

Haberde, Trierweiler'in Perşembe öğleden sonra haberi öğrendiği, fenalaşması üzerine Paris'te bir hastaneye kaldırıldığı ve o günden bu yana hastanede olduğu aktarıldı.

Gazetenin haberinde, Fransız "First Lady"nin hastaneden birkaç gün içinde taburcu olacağı ve doktorların tedavi olarak kendisine dinlenmesini tavsiye ettikleri de belirtiliyor.

Fransız Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Le Parisien gazetesinin haberini, yaptığı kısa bir açıklamayla doğruladı ve Valerie Trierweiler'in Cuma günü öğleden sonra hastaneye kaldırıldığını bildirdi.

Konunun Cumhurbaşkanı Hollande'ın 14 Ocak salı günü yaklaşık 500 medya mensubu önünde düzenleyeceği basın toplantısında da gündeme gelmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız