İsrail askerini bıçaklamaya çalışan Filistinli genç öldürüldü

Batı Şeria'daki El Halil kentinde bir kontrol noktasında nöbet tutan bir İsrail askerini bıçaklamaya çalışan Filistinli genç, askerlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.

Haberler DHA 21.09.2016 - 07:26 Son Güncelleme : 21.09.2016 - 07:27

Filistin topraklarındaki İsrail işgalini ve yeni yerleşim merkezlerini protesto eden Issa Tarayra adlı 16 yaşındaki Filistinli genç, kontrol noktasındaki İsrail askerlerinden birine yaklaştıktan sonra aniden bıçağını çıkararak askeri öldürmek istedi.

Askerin bıçak darbesini savuşturmasından sonra hemen yakındaki ikinci askere yönelen genç bu sırada diğer askerlerin açtığı ateşle hayatını kaybetti.

O anlar kontrol noktasındaki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Filistinli genç, Şubat ayından beri bıçakla saldırı girişiminde bulunurken İsrail askerleri tarafından öldürülen dokuzuncu kişi oldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız