İsrailli aşırıcı örgütten Aksa'ya 'toplu baskın' çağrısı

İsrail'de "Heykel Örgütleri" adıyla bilinen fanatik ve aşırıcı grup, Yahudilere Mescid-i Aksa'ya "toplu baskın" çağrısı yaptı.

Haberler Anadolu Ajansı 10.12.2017 - 12:55

İsrail'de "Heykel Örgütleri" adıyla bilinen fanatik ve aşırıcı grup, Yahudilere Mescid-i Aksa'ya "toplu baskın" çağrısı yaptı.

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberine göre, Heykel Örgütleri, Yahudilere bugün akşam saatlerinde Mescid-i Aksa'nın Aslanlı (Esbat) Kapısı'ndan "Diğer kapıların açılması ve içeride kalma müddetinin artırılması" için toplu baskın yapmaları çağrısında bulundu.

Mescid-i Aksa'yı yıkıp, yerine sözde Süleyman Mabedi'ni inşa etmeyi planlayan Heykel Örgütleri, İsrail'de resmi olarak faaliyet gösteriyor.

Fanatik Yahudi yerleşimciler, İsrail polisinin korumasında sık sık Mescid-i Aksa'nın avlusuna baskın düzenliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız