Kremlin'den Astana açıklaması

Astana'da düzenlenmesi beklenen Suriye görüşmeleriyle ilgili olarak Rusya'dan önemli bir açıklama geldi. Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov, Rusya'nın Astana görüşmelerinde uzman düzeyinde temsil edileceğini açıkladı.

Haberler NTV Haber 11.01.2017 - 10:15

Arşiv
Rus basınına konuşan Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov Kazakistan'ın başkenti Astana'da düzenlenmesi planlanan Suriye görüşmelerine ilişin hazırlıkların devam ettiğini söyledi.

Rus Sputnik haber ajansı Peskov'un, "Görüşmelerin ne kadar süreceği belli değil, hazırlıklar yoğun bir şekilde yürütülüyor. Rusya görüşmelerde uzman düzeyinde temsil edilecek" dediğini aktardı.

Astana'da Rusya ve Türkiye'nin garantörlüğünde 23 Ocak'ta yapılması planlanan Suriye barış görüşmeleri için davetiyelerin de gönderilmeye başlandığı belirtildi.

Şimdilik sadece hükümet ve silahlı muhalif grupların temsilcilerine davetiye gönderilirken PYD ve silahlı kanadı YPG davetiye almadıklarını açıkladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız