Malezya'da eski Başbakan Necip'in lüks eşyalarına el konuldu

Malezya'da polis yolsuzluk soruşturması kapsamında eski Başbakan Necip Rezak'a ait ev ve ofislerde arama yaptı. Yüzlerce kutu lüks eşyaya el konuldu.

Haberler NTV Haber 18.05.2018 - 14:47 Son Güncelleme : 18.05.2018 - 14:52

Malezya'da eski Başbakan Necip Rezak'ın evinde yapılan aramalar sırasında dünyaca ünlü modaevlerine ait çok sayıda el çantası bulundu.

Bu çantaların içinde döviz, lüks saatler ve mücevherler olduğu belirtiliyor. Malezya polisi tüm bu eşyaya el koydu.

Malezya eski Başbakanı Necip Rezak'ın evlerine yapılan baskınların Kamu Kalkınma Fonu'nda yapılan yolsuzluk iddialarıyla bağlantılı olduğu açıklandı.

Rezak’ın kurduğu fondaki milyarlarca doların nerede olduğu bilinmiyor. Eski Başbakan Necip’in fondan kendi hesabına 700 milyon dolar aktardığı iddia ediliyor.

Rezak ise bu iddialari reddediyor. Yolsuzluk iddialari, Necip Rezak’in genel seçimlerde eski müttefiki 92 yaşındaki Mahathir Muhamed’e yenilmesinin başlıca nedenlerinden biriydi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız