Mescid-i Aksa'ya metal dedektöre tepki büyüyor

Kudüs'te Haremüşşerif'in kapısına yerleştirilen metal dedektörlerine tepkiler sürüyor. Kudüs'teki gerginlik Batı Şeria'ya sıçradı.

Haberler NTV Haber 20.07.2017 - 15:09 Son Güncelleme : 20.07.2017 - 15:11

Batı Şeria'nın Ramallah kentinden Filistinliler Mescid-i Aksa'da alınan yeni güvenlik önlemlerini protesto için sokaklara çıktı.

İsrail askerleriyle filistinli protestocular arasında çatışma yaşandı. Batı Şeria'nın El Halil kentinden de benzer olaylar oldu.

İsrail askerleri taş atan protestoculara gözyaşartıcı gazla müdahale etti. Üç protestocu gözaltına alındı.

Kudüs'te yüzlerce Filistinli Mescid-i Aksa'nın kapısına yerleştirilen dedektörlerden geçmemek için akşam namazını Aslanlı Kapı'da kıldı.

İsrail geçen hafta Haremüşşerif'in kapısında meydana gelen silahlı saldırının ardından kapılara metal dedektörleri yerleştirmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız