Mısır'dan İngiltere'ye uçuşlardaki elektronik cihaz yasağı kaldırıldı

Mısır’dan İngiltere’ye giden uçaklarda kabin içinde dizüstü bilgisayar ve elektronik cihaz yasağının kaldırıldığı bildirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 01.09.2017 - 20:43

Mısır Havayolları’ndan yapılan yazılı açıklamada, Kahire Havalimanı'ndan İngiltere’nin başkenti Londra’ya yapılacak uçuşlarda dizüstü bilgisayar ve diğer elektronik cihazlara getirilen yasağın kaldırıldığı belirtildi. 

Açıklamada, yeni uygulamanın Mısır Havayolları’na uygulanan güvenlik önlemlerinin İngiltere ulaşım güvenliğine uygun olduğunun kesinleşmesinin ardından cuma gününden itibaren yürürlüğe gireceği ifade edildi.

Türkiye dahil 6 ülkeden İngiltere'ye doğrudan yapılan uçuşlarda yolcuların bazı elektronik cihazları kabine alması mart ayında yasaklanmıştı.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği’nden 28 Temmuz'da yapılan açıklamaya göre, Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarından İngiltere'ye yapılan seferlerde uygulanan "laptop yasağı"nın kaldırıldığı bildirilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız