Ölü soyucu kameraya yakalandı

Amerika'da yaşamını bitiren bir kadının yüzüğünü çalan hırsız kameraya yakalandı. Cenazenin parmağından yüzüğünü zorla çıkaran hırsızın yakalanması için polis harekete geçti.

Haberler NTV Haber 12.04.2016 - 10:26

Teksas Odessa'daki Sunset isimli cenaze evinde çekilen görüntülerde, tabutta yatan yaşlı kadının yüzüğünün çalındığı görülüyor.

Cenazenin yanına yaklaşan bir kadın, cesedin ellerini kontrol ettikten sonra, değeri daha sonra 10 dolar olarak açıklanan, evlilik yüzüğünü parmaktan çıkartarak, uzaklaşıyor.

Yaşlı kadının kızı, annesinin yüzüğünün çalınmasının mide bulandırıcı olduğunu belirtirken, annesinin evlilik yüzüğünü elinden hiç çıkarmadığını, en çok buna üzüldüğünü söyledi.  

Teksas'ta yetkililer, cuma günü bir cenaze evinde ölülerin soyulduğuna ilişkin bilgi aldıklarını fakat herhangi bir tutuklama yapmadıklarını açıkladı. 

88 yaşında yaşamını yitiren Lois Hicks'in yüzüğünü çalan kadının eşgali belirlendi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız