Putin'i Covid-19'dan "dezenfeksiyon tüneli" koruyacak

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i corona virüsten korumak için "dezenfeksiyon tüneli" kuruldu. Ziyaretçilerin Putin'le görüşmeden önce tünelden geçmeleri gerektiği belirtildi.

Haberler NTV Haber 17.06.2020 - 16:35 Son Güncelleme : 17.06.2020 - 16:36

Rusya'nın başkenti Moskova’da tedbirler hafifletilirken, Rus devlet ajansı RIA, Devlet Başkanı Vladimir Putin’i ziyaret etmek isteyenlerin "dezenfeksiyon tünelinden" geçmeleri gerektiğini duyurdu.

Özel olarak üretilen tünel ile Putin’in virüsten korunduğu belirtildi. Bir Rus şirketi tarafından tasarlanan dezenfeksiyon tüneli, Putin’in ziyaretçileri kabul ettiği Novo-Ogaryovo resmi konutuna kuruldu.

Tünelin içinden geçenlere dezenfektan sıkıldığı belirtildi.. Ajans, "ince bir sıvı bulutu" ile ziyaretçilerin dezenfekte edildiğini aktardı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız