Obama'nın özel temsilcisinden Kürt komutan için mesaj

Suriye'de Rakka'nın IŞİD'in elinden alınmasına yönelik saldırıda üst düzey Kürt komutanlardan biri olan Faysal Ebu Leyla öldürüldü.

Haberler NTV Haber 06.06.2016 - 12:22 Son Güncelleme : 06.06.2016 - 12:34

Suriye Demokratik Güçler'inin bünyesinde bir tugaya komuta eden Faysal Ebu Leyla, Menbiç yakınlarında IŞİD'in keskin nişancısının ateşi sonucu yaralandı.

Kuzey Irak'ta Süleymaniye kentindeki bir hastaneye götürülen Ebu Leyla burada hayatını kaybetti. Ebu Leyla 2015'te Kobani'de de IŞİD militanlarıyla savaşmıştı.

Kürt komutan Ebu Leyla'nın ölümünün ardından ABD Başkanı Barack Obama’nın IŞİD’e karşı savaşan uluslararası koalisyondaki özel temsilcisi Brett McGurk Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız