Rasmussen: Kaddafi pes et!    

NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen,Libya lideri Muammer Kaddafi ve ona bağlı güçlerin iktidara zorla sarılmaya çalışmaktan vazgeçmesi gerektiğini söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 08.09.2011 - 16:19

Rasmussen, Portekiz'in başkenti Lizbon'a ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kaddafi ve rejiminden geriye kalanların, daha fazla savaşmakla elde edebileceği bir şey olmadığını anlaması gerektiğini" belirtti.

Libya'nın yeni bir sayfa açmakta olduğunu ifade eden Rasmussen, Libyalı siviller tehdit altında olduğu sürece NATO'nun çekilmeyeceğini kaydetti.

Rasmussen, Libya'daki NATO operasyonlarını "büyük başarı" olarak da nitelendirdi.

Fogh Rasmussen, ayrıca BM'nin Libya'da demokrasiye barışçı geçişe yardım etme konusunda liderlik üstleneceğini bildirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız