Rus muhalif Navalny'nin eşine para cezası

Rusya’da muhalif Aleksey Navalny'nin eşi Yulia Navalnaya, eşini destekleyen protestolara katıldığı gerekçesiyle 20 bin ruble (bin 896 TL) para cezasına çarptırıldı.

Haberler DHA 01.02.2021 - 17:49 Son Güncelleme : 01.02.2021 - 17:50

Rusya’da muhalif lider Alexei Navalny taraftarları yine sokaklara indi. Navalny’nin serbest bırakılmasını isteyenler protesto gösterileri düzenledi. Rus polisinin göstericilere müdahalesi sert oldu, 5 binden fazla kişi gözaltına alındı.Kalabalık bir grup da Navalny'nin tutulduğu cezaevinin önünde toplandı.Polis, göstericilerin peşine düştü. Yakalananlar polis araçlarına bindirildi.

NAVALNY'NİN EŞİNE PARA CEZASI

Navalny'nin eşi Yulia Navalnaya, eşini destekleyen protestolara katıldığı gerekçesiyle 20 bin ruble (bin 896 TL) para cezasına çarptırıldı. Yulia Navalnaya’nın avukatı, müvekkilinin yetkisiz bir protestoya katılmakla suçlandığını ve 15 günlük idari gözaltı ile karşı karşıya olduğunu söyledi. Protestolarda bugüne kadar yaklaşık 5 binden fazla kişi gözaltına alındı.

RUSYA'DA 2 BİNDEN FAZLA GÖSTERİCİ GÖZALTINDA 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız