SON DAKİKA HABERİ: Mısır'da iki tren çarpıştı: 32 ölü, 66 yaralı

SON DAKİKA HABERİ: Reuters'ın bildirdiğine göre Mısır'ın Sevhac kentinin kuzeyinde iki tren çarpıştı. Mısır Sağlık Bakanlığı'nın belirttiğine göre olayda, 32 kişini hayatını kaybetti, 66 kişi yaralandı.

Haberler Reuters 26.03.2021 - 15:05 Son Güncelleme : 26.03.2021 - 15:31

Son dakika haberi! Reuters'ın bildiridiğine göre, Mısır'ın  Sevhac  kentinin kuzeyinde iki trenin çarpışması sonucunda 32 kişi hayatını kaybetti, 66 kişi de yaralandı.

Mısır Sağlık Bakanlığı'na dayandırılan haber Mısır devlet televizyonunda yer aldı.

Mısır Sağlık Bakanlığı, sağlık yetkililerinin olay yerine 36 ambulans gönderdiğini ve yaralıların bölgedeki hastanelere götürüldüğünü açıklamıştı.

Yerel medyadaki görüntülere göre tren vagonları bir su kanalının üzerinde raydan çıktı.

Bölgedeki en eski ve en büyük demiryolu ağlarından birine sahip Mısır'da can kaybına neden olan kazalar sıklıkla meydana geliyor.

ALABAMA'YI KASIRGA VURDU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız