SON DAKİKA HABERİ: Hollanda Schengen harici ülkelere kapıyı kapatıyor

SON DAKİKA HABERİ: Hollanda haber ajansı ANP'nin haberine göre, Hollanda corona virüs mutasyonu vakalarını azaltmak için schengen vizesine dahil olan 33 ülke haricinde herkese ülkenin sınırlarının Cumartesi günü kapanacağı açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 20.01.2021 - 16:20 Son Güncelleme : 20.01.2021 - 16:39

Son dakika haberi!

Hollanda'nın corona virüs mutasyonu vakalarını azaltmak için schengen vizesine dahil olan 33 ülke haricinde herkese ülkenin sınırlarının Cumartesi günü kapanacağı açıklandı.

Schengen bölgesi, Almanya, Avusturya, Belçika, Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İzlanda, Lihtenştayn, Norveç ve İsviçre'den oluşuyor.

Ayrıca, Bulgaristan, Hırvatistan, Güney Kıbrıs, Monako, Romanya, San Marino ve Vatikan da Schengen vizesinin içerisinde yer alıyor.

EV ZİYARETLERİNE DE KISITLAMA GELİYOR

İşverenden alınacak imzalı kağıtla dışarı çıkma izni dışında sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan Hollanda’da ev ziyaretlerine de kısıtlama getiriliyor. Ülkede bir eve sadece iki kişi ziyarete ya da misafirliğe gidebilecek.

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr'de...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız