Suriye ve Suudi Arabistan arasında "Kaşıkçı" tartışması

Suriye ve Suudi Arabistan'ın Birleşmiş Milletler daimi temsilcileri arasında, kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı tartışması yaşandı.

Haberler NTV Haber 18.10.2018 - 10:53

BM Güvenlik Konseyi'nin Suriye oturumunda Suudi Arabistan'ın Esad rejimine yönelik eleştirilerine cevap veren Suriye'nin BM Daimi temsilcisi Beşar Caferi, kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasından Suudi Arabistan'ı sorumlu tuttu.

Suudi Arabistan'ı başka bir ülkenin başbakanını alıkoymak, kendi ülkesindeki bir işadamını alıkoyarak fidye ödetmekle suçlayan Caferi, Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı'yı da konsolosluğunda tuttuğunu ve kimsenin ona ne olduğunu bilmediğini belirtti.

Suudi temsilci El Mouallimi ise, Caferi'ye cevap vermek için söz aldığında Suriye'nin BM Daimi temsilcisi Caferi salondan ayrıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız