Talabani'nin sağlığı iyiye gidiyor

Beyin kanaması sonrası felç geçirdiği iddia edilen Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin sağlık durumunun her geçen saat daha iyiye gittiği açıklandı.

Haberler 19.12.2012 - 10:20

Sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz Pazartesi günü Irak'ın başkenti Bağdat'ta hastaneye kaldırılan Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin sağlık durumuyla ilgili doktorları açıklama yaptı.

Talabani'ye müdahale eden sağlık ekibinin sözcüsü Necmaldin Kerim, "Tedaviye cevap verdi. Sağlık durumunda gözle görülür şekilde bir düzelme var" dedi.

Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin basın sözcüsü Barzan Şeyh Osman da, "Allah'a şükür, Cumhurbaşkanı iyi durumda ve saatler geçtikçe sağlık durumu daha da düzeliyor" dedi.

Bağdat'ta hastaneye kaldırılan Talabani'nin beyin kanamasına bağlı felç geçirdiği iddia ediliyor. Irak Başbakanı Nuri el Maliki dün hastanede Cumhurbaşkanı Celal Talabani'yi ziyaret etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da, Talabani için bir jet ambulansın hazır bekletildiğini, talep edilmesi halinde Bağdat'a göndereceklerini açıklamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız