Türkiye'nin ihracat kısıtlamasına İsrail'den ilk tepki

Türkiye'nin İsrail'le ticarete kısıtlama getirmesinin ardından İsrail Dışişleri Bakanı Katz açıklama yaptı. Bakan Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Hamas'ı desteklemek için Türkiye'nin ekonomik çıkarlarını feda ettiğini iddia etti. Katz,  İsrail'in de Türkiye'den gelen ürünlere yönelik kendi ticari kısıtlamalarını hazırlayacağını söyledi.

Haberler Reuters 09.04.2024 - 11:39

İsrail Dışişleri Bakanı İsrail Katz, Ticaret Bakanlığı'nın İsrail'le ihratacata kısıtlama getirmesine ilişkin açıklamasına yanıt verdi.

Türkiye'nin İsrail ile ticaret anlaşmalarını tek taraflı olarak ihlal ettiğini söyleyen Katz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hamas'ı desteklemek için Türkiye'nin ekonomik çıkarlarını feda ettiğini iddia etti.

Katz, Türkiye'nin İsrail'le ihratacata getirdiği kısıtlamaya karşılık İsrail'in de Türkiye'den gelen ürünlere yönelik kendi ticari kısıtlamalarını hazırlayacağını söyledi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız