Yemen'deki SİHA saldırısında 7 sivil hayatını kaybetti

Yemen'de ABD'ye ait olduğu öne sürülen silahlı hava araçları ile gerçekleştirilen saldırılarda 7 sivil hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 01.12.2017 - 06:39 Son Güncelleme : 01.12.2017 - 09:58

Yemen'in Beyda kentinde ABD'ye ait olduğu öne sürülen silahlı hava araçları (SİHA) ile gerçekleştirilen saldırılarda 7 sivilin hayatını kaybettiği, terör örgütü DAEŞ üyesi 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Beyda iline bağlı Vild Rabi bölgesinde 4 noktaya ABD'ye ait olduğu iddia edilen SİHA'lar ile hava saldırısı düzenlendi.

Saldırıların 3'ünde sivillerin hedef alındığı öne sürülerek, 7 kişinin yaşamını yitirdiği aktarıldı.

Saldırılardan birinde ise DAEŞ'a ait bir aracın hedef alındığı, 4 teröristin öldürüldüğü, aracın kullanılamaz hale geldiği ifade edildi.

Uçakların birkaç saat bölgede uçuş yaptığı kaydedildi.

ABD, son dönemde Beyda kentinde terör örgütleri El-Kaide ve DAEŞ hedeflerine hava saldırıları düzenliyor. Saldırılarda sivil kayıplar da veriliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız