Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin 2019-2020 akademik yılı yaz okulu online sınav sonuçları açıklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 12.09.2020 - 12:28

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin 2019-2020 akademik yılı yaz okulu online sınavları 5-9 Eylül'de yapıldı.

Rektörlüğün aldığı karara göre, bu fakültelerin yurt içi ve yurt dışı programlarının yaz okulu sınavları, yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında internet tabanlı ortamda gerçekleştirildi.

AÖF yaz okulu sınavlarında ter döken öğrenciler 'aosogrenci.anadolu.edu.tr' adresinden T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle sınav sonuçlarına erişebiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız