AÖF yaz okulu sınav sonucu açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? (AÖF sonucu sorgulama hakkında)

Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınav sonucuna yönelik araştırmalar sürüyor. 19 Ağustos'ta tamamlanan yaz okulu sınavının sonuç tarihi merak ediliyor. AÖF yaz yaz okulu sınav sonuçları online sistem üzerinden sorgulanabilecek. Peki, 2023 AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 30.08.2023 - 10:59

19 Ağustos 2023 tarihinde yapılan yaz okulu sınavının ardından gözler Anadolu Üniversitesi'nden gelecek sonuç açıklamasına çevrildi. Geçtiğimiz yıl 13 Ağustos'ta yapılan yaz okulu sınavının sonuçları 19 Ağustos'ta açıklanmıştı.
AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Geçtiğimiz yıllar dikkate alındığında, AÖF yaz okulu sınav sonuçlarının 10 gün içerisinde ilan edilmesi bekleniyor.

2023-2024 dönemi yaz okulu sınav sonuçları http://aof.anadolu.edu.tr adresinden paylaşılacak.
YAZ OKULU SINAVI DEĞERLENDİRME HAKKINDA

Sınav değerlendirilirken, her testteki doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşürülerek puanınız hesaplanacak.

Başarı notu alt sınır değeri 35'tir. Başarı notu alt sınırın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız