'İlköğretim okulu' yerine 'ilköğretim kurumu'

Milli Eğitim Bakanlığı'na Bağlı Okul ve Kurumların Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmelik'te, "ilköğretim okulu" ibaresi "ilköğretim kurumu" şeklinde değiştirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 26.04.2013 - 09:59

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) Bağlı Okul ve Kurumların Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Yönetmelik'te, "ilköğretim okulu" ibaresi "ilköğretim kurumu" şeklinde düzenlendi.

Ayrıca "ilköğretim okullarında" ibaresi, "ilköğretim kurumlarında", "hastane ilköğretim okulları" ibaresi "hastane ilkokulları", "ilköğretim okullarında" ibaresi "ilkokullarda", "hastane ilköğretim okulları" ve "hastane ilköğretim okulları" ibareleri sırasıyla "hastane ilkokulları" ve "hastane ilkokulları", "yatılı ilköğretim bölge okulları" ibaresi "yatılı bölge ortaokulları", "açık ilköğretim okulu" ibaresi "açık öğretim ortaokulu", "ilköğretim okullarında" ibareleri "ilkokullarda", "1-5 sınıflı ilköğretim okullarının" ibaresi "1-4 sınıflı ilkokulların" oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız