KPSS A grubu ve öğretmenlik sınavına giriş belgeleri erişimde

KPSS A grubu ve öğretmenlik için 27-28 Mayıs'ta yapılacak sınavlar için düzenlenen giriş belgeleri erişime açıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 23.05.2017 - 15:33

Kamu Personel Seçme Sınavı A grubu ve öğretmenlik için 27-28 Mayıs'ta yapılacak sınavlar için düzenlenen giriş belgeleri erişime açıldı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince adaylara sınav başlangıcından 15 dakika öncesinde salona alınma işlemlerinin tamamlanacağı uyarısı yapıldı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2017 KPSS A Grubu (alan bilgisi) ve öğretmenlik adaylarının sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren belgeyi, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden edinebilecek.

2017 KPSS alan sınavlarının birinci oturumu 27 Mayıs saat 10.00'da kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri testlerinden uygulanacak.

KPSS alan sınavlarının ikinci oturumu 27 Mayıs saat 14.30'da hukuk, iktisat ve maliye, üçüncü oturumu da 28 Mayıs saat 10.00'da işletme, muhasebe ve istatistik testlerinden düzenlenecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız