Özel kreşler kapandı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, artan corona virüs vakalarının öne geçmek amacıyla  alınan yeni önlemleri duyurdu. Erdoğan açıklamasında "Anasınıfı ve benzeri eğitim sınıfı faaliyetlerine ara verilecektir" dedi. Peki özel kreşler de kapandı mı?

Haberler 01.12.2020 - 13:50

Resmi okul öncesi eğitim kurumlarında, uzaktan eğitim kararı alınmış İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bir çok il milli eğitim müdürlüğü, anaokullarında uzaktan eğitim kararı almıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada "Anasınıfı ve benzeri eğitim sınıfı faaliyetlerine ara verilecektir" dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgede de "Anasınıfı ve anaokullarının faaliyetlerine ara verilmesi" maddesi yer aldı. 

Ancak resmi kurumların yanı sıra özel kreşlerin de uzaktan eğitime geçip geçmediği net olarak belirtilmedi.

Konuyla ilgili açıklama bekleniyor. 

ÖNLEMLER NE ZAMAN SONUÇ VERİR?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız