SBS Trablus'ta yapılmayacak

Seviye Belirleme Sınavı'nın yapılacağı şehirler arasında yer alan Trablus'ta, Libya'da yaşanan olaylar nedeniyle sınav yapılmayacak.       

Haberler 24.03.2011 - 12:46

Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri, ilköğretim 7. ve 8. sınıfların gireceği SBS'nin, sınavın düzenleneceği şehirler arasında yer alan Trablus'ta, Libya'da yaşanan olaylardan dolayı yapılmayacağını bildirdi.  
      
Trablus'tan gelen ve SBS'ye başvurmak isteyen öğrenciler, başvurularını Türkiye'deki öğrenciler gibi yapacak. SBS, yurtiçinde 81 ilde, yurtdışında Lefkoşa, Riyad, Medine, Cidde, Tebük, Kuveyt, Aşkabat, Taşkent, Bakü ve Bişkek'te yapılacak.       

Milli Eğitim Bakanı Çubukçu da yayımladığı genelgeyle, Libya'daki olaylar nedeniyle Türkiye'ye dönen öğrencilerin okullara kayıt ve nakillerinde gerekli kolaylığın sağlanması talimatı vermişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız