900 kişi Zoom toplantısıyla kovuldu

Yakın zamanda halka arz olmayı bekleyen mortgage firması Better'ın CEO'su Vishal Garg, 900'ün üzerinde çalışanını Zoom toplantısı üzerinden yaptığı açıklamayla Noel öncesi toplu bir şekilde işten çıkardı.

Haberler NTV Haber 08.12.2021 - 10:53

Pandemiyle birlikte hayatımıza giren Zoom, hayli tepki çeken bir "işten çıkarma" olayıyla gündemde.

ABD'de bir işveren 900 çalışanını Zoom üzerinden topluca işten çıkardı.

Müşterilerine konut kredisi finansmanı sağlayan "Better" adlı internet sitesinin sahibi Vishal Garg, yaklaşık 900 çalışanını Zoom görüşmesine davet etti. Video konferans başladıktan sonra ise "Eğer bu görüşmedeyseniz, işten çıkarılacak şanssız grubun içindesiniz demektir" diye konuştu.

CNN'de yer alan habere göre, yüzlerce çalışan Zoom toplantısıyla işten çıkarılırken, sosyal medyada paylaşılan toplantı görüntüleri büyük tepki çekti.

Ekibinin yüzde 15'ini toplu olarak işten çıkaran Garg için gaddar, insanlıktan uzak yorumları yapıldı.

Tepki çeken İş insanı ise çalışanlarının düşük performansı ve piyasadaki dalgalanma sebebiyle böyle bir karar aldığını savundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız