Gençlerimiz geleceğin elektrikli araç teknolojileri için yarışıyor

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında, TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları ve bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları Körfez Yarış Pisti’nde başladı.

Haberler 03.09.2021 - 18:22

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı & Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Selçuk Bayraktar elektrikli araç yarışlarını 4 Eylül Cumartesi günü (yarın) yerinde takip edecek. Alternatif ve temiz enerji kaynaklarının otomotiv sanayiinde kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlayan yarışmalarda yetenekli gençlerimiz tasarladıkları çevre dostu araçlarla mücadele edecekler.

Program bilgisi

Tarih : 4 Eylül Cumartesi

Saat : 14.00 

Yer : Körfez Yarış Pisti
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız