McDonald's Starbucks'ı gözüne kestirdi

McDonald's bu yıl pasta ve cappucino satan yüzlerce McCafe mağazası açarak Avrupa'nın en büyük kahve zinciri Starbucks'ı geride bırakmayı amaçlıyor.

Haberler 27.05.2009 - 09:40

Dünyanın önde gelen fast food zinciri McDonald's, Avrupa'da Starbucks'ı geçmeyi gözüne kestirdi.

Financial Times'ta yer alan habere göre McDonald's bu yıl içinde pasta ve cappucino satan yüzlerce McCafe mağazası açarak Avrupa'nın en büyük kahve zinciri olan Starbucks'ı geride bırakmayı amaçlıyor.

Avrupa'da 1.300 mağazası bulunan Starbucks, Avrupa pazarındaki genişlemesini yavaşlatırken McDonald's'ın kıta genelinde kendi markasıyla açtığı kafeler için iddialı büyüme planları var.

Mevcut McDonald's restoranlarının içinde veya yanıbaşında açılan McCafe'lerin sayısının bu yılın sonuna kadar 1.200'e ulaşması planlanıyor.

Ancak McDonald's Avrupa'daki Starbucks mağazalarının yaklaşık yarısının bulunduğu İngiltere'de henüz McCafe açmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız