'Rusya'da ciddi resesyon riski var'

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Rusya'nın ciddi bir resesyon riskiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

Haberler Anadolu Ajansı 23.12.2014 - 15:57

Partisinin toplantısında konuşan Medvedev, Rusya'nın stratejik amaçlarından ve sosyal harcamalarından vazgeçmeyeceğini aksi tektirde ülkenin resesyona girebileceğini ifade etti.

Medvedev, Rusya'nın ciddi bir resesyon riskiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.

Rusya'nın gelişmesini engelleyen birkaç ülke olduğunu savunan Medvedev, bu sebepten dolayı ülke ekonomisinin şu anda 2008 krizinden daha kötü bir durumda olduğunu dile getirdi.

Petrol fiyatlarının düşmesiyle Rusya ekonomisinin zarar gördüğünü ifade eden Medvedev, Ruble'deki aşırı değer kaybının da ekonomiye zarar veren diğer bir etken olduğunu kaydetti.

Medvedev, Ukrayna para birimi grivna ile birlikte rublenin bu yıl en kötü performans sergileyen para birimi olduğunu söyledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız