Rusya'da kritik toplantı

Başbakan Yardımcısı Şimşek başkanlığındaki heyet, Rusya'da yaş meyve ve sebze ithalatı ile Türk işçi çalıştırılmasına yönelik yasakların kaldırılması talebinde bulundu. Rusya'daki görüşme sonrası açıklama yapan Şimşek, "Mayıs başında tekrar görüşüp, hızla çözüm üreteceğiz" dedi.

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 18.04.2017 - 09:32 Son Güncelleme : 18.04.2017 - 17:49

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek başkanlığındaki heyet, Rusya tarafından uygulanan ekonomik tedbirlerin kaldırılmasını ele almak üzere Moskova'ya gitti.

Aralarında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de bulunduğu Türk heyeti, Rusya Başbakan Yardımcısı Arkady Dvorkovich ile görüştü.
Şimşek, Twitter'dan bu fotoğrafı paylaştı.

Şimşek, toplantı sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Moskova'da verimli bir toplantı yaptık. Tüm sorunları görüştük. Mayıs başında tekrar görüşüp, hızla çözüm üreteceğiz" dedi.

Heyetler arası görüşmelerde, yaş meyve ve sebze ithalatına uygulanan yasakların kaldırılmasının gündeme geldiği belirtiliyor.  Türk işçi çalıştırılmasına yönelik yasakların kaldırılması talebinde de bulunuldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız