Ülker'e Coca-Cola'dan transfer

Ülker markasını bünyesinde bulunduran Yıldız Holding'in Global İnovasyon ve AR-GE Grup Başkanlığı'na son olarak Coca-Cola'da çalışan Bilal Kaafarani atandı.

Haberler 13.04.2011 - 16:52

Ülker markasını bünyesinde bulunduran Yıldız Holding'in Global İnovasyon ve AR-GE Grup Başkanlığı'na Bilal Kaafarani atandı.

Kaafarani, içecek dışı tüm kategorilerde Ülker'in yenilikçilik politikalarından ve araştırma geliştirme bölümlerinden sorumlu olacak.

BusinessWeek Dergisi tarafından dünyanın “25 Inovasyon Üstadı” arasında gösterilen Kaafarani, Yıldız Holding'e katılmadan önce Coca-Cola'da Global Inovasyon ve Teknoloji Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

Michigan Wayne State Üniversitesinden Kimya Mühendisi olarak 1981 yılında mezun olduktan sonra profesyonel kariyerine P&G Cincinnati'de başlayan Kaafarani, kariyeri süresince Metal & Thermit, Health Care Industry, Tropicana Products, Kraft Foods, Fritolay, PepsiCo International ve The Coca-Cola Company'de farklı görevler üstlendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız