Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav giriş yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? (2023 AÖF güz dönemi sınavları)

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav giriş yerleri, Anadolu Üniversitesi öğrencileri tarafından sorgulanmaya devam ediyor. 9-10 Aralık tarihlerinde AÖF güz dönemi vize sınavlarına girecek olan öğrenciler, sınav giriş belgelerinin yayımlanmasını bekliyor. Peki, 2023 AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 16.11.2023 - 15:31

  • 1
    2023 AÖF güz dönemi vize sınavları için geri sayım sürmeye devam ederken, sınava girecek olan Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ise sınav giriş belgelerinin yayımlanmasını bekliyor. Peki, AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
  • 2

    AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

    Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) genellikle sınav tarihinden 10 gün önce anadolu.edu.tr üzerinden sınav giriş belgelerini erişime açıyor.
  • 3

    AÖF SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

    AÖF güz dönemi ara sınavları (vize) 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde düzenlenecek.

    Dönem sonu sınavı olarak da bilinen final sınavları ise 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yapılacak.
  • 4

    AÇIKÖĞRETİM BAHAR DÖNEMİ SINAV TARİHLERİ

    AÖF bahar dönemi ara sınavları 20-21 Nisan tarihinde, dönem sonu sınavları ise 25-26 mayıs 2024 tarihlerinde uygulanacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız