AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (2023-2024 AÖF final sınavı sonuç tarihi)

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavı sonuçları için tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. Anadolu Üniversitesi tarafından 20-21 Ocak tarihlerinde tamamlanan AÖF sınavlarının ardından, sınava katılım sağlayan açıköğretim öğrencileri, gözlerini sonuçların açıklanacağı tarihe çevirdi. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberler ntv.com.tr 25.01.2024 - 09:34

  • 1
    2023-2024 AÖF final sınavı sonuçları için geri sayım başladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim gören öğrenciler, güz dönemi final sınavlarının tamamlanmasının ardından sonuçları beklemeye başladı. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  • 2

    AÖF FİNAL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak tarihlerinde tamamlandı.

    Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, sınav sonuçları, sınav tarihinden yaklaşık 15 gün içinde Anadolu Mobil ve aosogrenci.anadolu.edu.tr​ adresinden öğrenilebilecek.

    Buna göre; AÖF güz dönemi final sınavı sonuçlarının şubat ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.
  • 3

    AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

    Derslerden başarılı sayılmanız için ders başarı puanınızın 35 veya üzeri olması gerekir.

    Yapılan sınavlar sonucunda ara sınav notunun %30’u, dönem sonu sınav notunun %70’i alınarak “Başarı Notu” hesaplanır.
  • 4

    AÖF SINAV İTİRAZI NASIL YAPILIR?

    Sınav soru ve sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 2 (iki) işgünü içinde aosogrenci.anadolu.edu.tr​ adresinde bulunan Sınav İşlemlerinden itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız