İstanbul'da yeni bir nefes

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! İşte en yeni projeler...

Haberler 05.10.2009 - 13:49

  • 1

    Ekinoks Rezidans

    Ekinciler İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü’nde yapılan Ekinoks Beylikdüzü Rezidans’ta 1+1’den 3+1’e kadar 89 metrekare ile 156 metrekare arasında değişik büyüklükteki konutlar 157 bin 900 lira ile 278 bin 900 lira arasındaki fiyatlardan satılıyor.
  • 2

    Ekinoks Rezidans

    Projede uygulanan kampanya ile yüzde 10 peşinat veriliyor. Şubat 2010’da yüzde 5’lik ara ödeme yapılırken, kalan miktar için 180 aya kadar konut kredisi kullanılıyor. Aylık ödemelerse 1813 liradan başlıyor. Kampanya 31 Ekim’de sona erecek.
  • 3

    Ekinoks Rezidans

    Beylikdüzü’nün girişinde yer alan Ekinoks Beylikdüzü Rezidans'ta her daireye özel kapalı otopark, fitness salonu, kafe ve restoranlar, kuaför ve güzellik salonları, evlerde çift banyo ve yere kadar açılan salon camları bulunuyor.
  • 4

    Fi-Yaka Beylikdüzü

    Kampanya kapsamında Fi-Yaka Beylikdüzü projesinden ev sahibi olmak isteyenler evlerine Mart 2010'da yapılacak peşinatın ardından kalan ödemeyi 24 ay sonra teslimde ödeyerek sahip olabilecek.
  • 5

    Fi-Yaka Beylikdüzü

    Bin 755 konutlu bir proje olan Fi-Yaka Beylikdüzü'nde 1+1 dairelerin fiyatları 59 bin TL, 2+1 dairelerin fiyatları ise 99 bin TL'den başlıyor.
  • 6

    Fi-Yaka Beylikdüzü

    Fi-Yaka Beylikdüzü geniş soyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor.
  • 7

    AdaPark

    Sur Yapı, İstanbul’un yeni çekim merkezi Sancaktepe’de ‘AdaPark’ isimli yepyeni bir projeye imza atıyor. Adapark, Sancaktepe’de toplam 51 bin metrekare net arsa alanı üzerine inşa edilecek bin 12 konutluk bir proje...
  • 8

    AdaPark

    AdaPark’ta yaşayanların rahatı ve mutluluğu için en ince ayrıntıların dahi düşünüldüğü proje sosyal imkânları ile de dikkat çekiyor. %75’i yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşan proje, oyun alanları, aerobik ve pilates salonu, fitness, bay ve bayan sauna, genel alanlarda engellilere rampa ve tuvaletler, yüzme havuzları, medya salonu gibi birçok sosyal alanıyla da ev sahiplerine ayrıcalıklı ve konforlu bir yaşam sunacak.
  • 9

    AdaPark

    3 adet açık yüzme ve iki adet çocuk havuzuna sahip olacak projede yazın açık, kışın kapalı yüzme havuzu olarak kullanılabilen özel bir havuz daha bulunacak. 960 metre yürüyüş ve bisiklet parkuru olan AdaPark’ta ev sahipleri bisikletleri için de park alanlarına sahip olacak. Ayrıca projenin içerisinde yer alan yeşil adalarda yürüme yolları bulunacak. Üstelik ev sahipleri sosyal tesisteki tüm bu olanaklardan ekstra hiçbir ücret ödemeden faydalanacak.
  • 10

    Kiptaş Finanskent

    Binlerce konuta imza atan Kiptaş, yeni projesinde çıtayı bir adım daha öteye taşıyarak finans dünyasının önde gelen isimlerini Finanskent'e davet ediyor. Maslak'a sadece 5 dakika, Levent'e 15 dakika uzaklıkta kurulan Finanskent, çevre yolunun hemen yanında yer alıyor. F.S.M köprüsüyle çok kısa bir sürede Anadolu yakasına ulaşılabileceği gibi, Taksim ve Atatürk Havalimanı da çok yakında.
  • 11

    Kiptaş Finanskent

    Finanskent, konumu gereği yemyeşil bir çevrenin içinde. Site sakinleri, evlerinin penceresinden uçsuz bucaksız bir orman manzarasını seyredecek, sosyal alanlardaki çevre düzenlemesiyle iç açıcı bir atmosferde yaşayacak. Proje hava koşullarına göre açılıp kapanabilen havuzu ve çocuk havuzuyla sakinlerinin günlük hayatına havuz keyfini katıyor. Finanskent'liler İstanbul'un ortasındaki yaşam alanlarında dünya standartlarında bir havuzda kulaç atmanın keyfini sürecekler. Daha sağlıklı bir yaşam için günlük egzersizleri yapabilecekleri tam donanımlı bir Fitness Center da site sakinlerini bekliyor. Vitamin bar, basketbol sahası, Türk hamamı ve sauna da projede yer alan ayrıcalıklardan bir kaçı. Finanskent'te büyüklüklerine göre 163 bin 812 TL ile 700 bin 740 TL arasında farklı daire seçenekleri bulmak mümkün.
  • 12

    Başakşehir Metrokent

    KİPTAŞ’ın yapımını gerçekleştireceği Başakşehir Metrokent’te bin 480 konuttan oluşan projede 5 haftada bin konut satıldı. En yoğun ilginin 4+1 ve 5+1 tipindeki büyük konutlara gösterildiği Başakşehir Metrokent’te az sayıda 3+1 konut kaldı. Metrokent’te büyük konutlara olan ilgi nedeniyle proje değişikliği yapılarak 4+1 konutların sayısı artırılmıştı, fakat onlar da kısa sürede tükendi. Satışı devam eden diğer konutlar 1+1 ve 2+1’ler.
  • 13

    Başakşehir Metrokent

    Projede konutların alanları 78 ile 336 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 78 metrekarelik 1+1’lerin fiyatları 133 bin TL’den başlıyor, 148 bin TL’ye yükseliyor. 113 metrekarelik 2+1’lerin fiyatları 188 bin TL ile 209 bin TL arasında değişirken 154 metrekarelik 3+1’ler 245 bin ila 275 bin TL’ye satılıyor. Konutlar 2011 yılının ağustos ayında sahiplerine teslim edilecek.
  • 14

    Başakşehir Metrokent

    24 ay yüzde 0.30, 36 ay 0.63, 48 ay 0.78, 60 ay 0.90, 72 ay 0.94, 84 ay 0.97, 96 ay yüzde 0.99, 108 ay 1.03, 120 ay yüzde 1.05 faiz oranlarıyla konut kredisi kullanılabiliyor. En az yüzde 20 peşinat ödenmesi gerekiyor. Minimum peşinat miktarının 26 bin 600 TL olduğu Başakşehir Metrokent’te aylık taksitler 1.564 TL’den başlıyor.
  • 15

    Milpark

    MİLPA’nın İstanbul Esenyurt’taki projesi Milpark, çağdaş mimari yapısı, merkezi konumu, inşaat kalitesi, zemin güvenliği, özgün tasarımı, detaylarındaki inceliği ile her zevke, her ihtiyaca ve beklentiye uygun özellikler taşıyor. 33 bin 180 metrekare arazi üzerinde, 13 bin metrekaresi peyzaj alanı olarak ayrılmış olan Milpark’ta Haziran 2010’da teslim edilecek olan 1. Etaptaki konutların metrekare fiyatları, 1.400 ile 1.600 TL arasında değişiyor. Yaklaşık 105 bin metrekare inşaat alanı üzerinde toplam 14 konut ve 1 ticaret bloğundan oluşan Milpark’ta alanları 65 – 186 metrekare arasında değişen 993 adet bağımsız bölüm bulunuyor.
  • 16

    Milpark

    MİLPARK’ta, 1+1, 2+1 , 3+1 , 4+1 seçenekleri bulunuyor. Bloklarda en üst 2 kattaki dairelerin her birinde bulunan daireye özel teras ve bahçe katında bahçeli daireler bulunuyor. Daire başına yıllık su tüketiminde yüzde 50’ye varan su tasarrufu sağlayan ‘EKOSAN – Ekolojik Evsel Atıksu Yönetimi’ özel sistemi ile MİLPARK, ‘Çevre Dostu’ bir proje olarak dikkat çekiyor.
  • 17

    Milpark

    Sosyal ve ortak alanlarda da güvenlik ve konfor içinde, mutlu yaşam alanları yaratan MİLPARK’ta yaklaşık 5 bin metrekarelik alan üzerinde, yetişkin ve çocuk havuzu, havuz cafe ve donatıları, çok amaçlı spor alanı, kapalı fitness salonu, restoran-cafe, kreş, çocuk oyun alanları, yönetim otomasyon merkezi, suni gölet ve şelaleler bulunuyor. Ayrıca 24 saat kapalı devre izleme sistemi, özel güvenlik ekibi, açık-kapalı otopark, çift asansör, jeneratör sistemi, internet erişimi, daireler arası ücretsiz telefon görüşmesi gibi her türlü güvenlik ve konfor imkanı da var.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız