Dünyanın en iyi havayolu şirketleri seçildi

Avustralya merkezli havacılık güvenliği ve ürün derecelendirme kuruluşu AirlineRatings.com, bu yılın en iyi uluslararası havayolu şirketlerini listeledi. 20 şirketin sıralandığı listede THY de var.  

Haberler ntv.com.tr 15.07.2022 - 16:12

  • 1

    Pandemi etkisiyle havacılık endüstrisi son birkaç yılı alışılmadık bir şekilde geçirdi. Aylarca süren yasaklardan sonra, birçok küresel havayolu şirketi iptal ve gecikmelerle mücadele ederken, seyahat alışkanlıkları büyük bir patlama ile değil, hafif bir kıpırtıyla geri döndü.

    Kaotik dönemin tam ortasında, Avustralya merkezli havacılık güvenliği ve ürün derecelendirme kuruluşu AirlineRatings.com, bu yılın en iyi uluslararası havayolu şirketlerini listeledi.  

  • 2

    AirlineRatings.com, üst üste ikinci yıl en üst sırada yer alan Katar Havayolları’nın son birkaç yıldır uçma taahhüdünün belirleyici faktör olduğunu belirtti.

    20 havayolu şirketini barındıran dünyanın en iyi havayolu şirketleri listesinde Türk Havayolları da 9’uncu sırada yer aldı.

    İşte 2022'de dünyanın en iyi havayolları...

  • 3

    20. British Airways

    19. Alaska Airlines

    18. Air France/KLM

    17. Hawaiian

    16. Emirates

  • 4

    15. Finnair

    14. JetBlue

    13. Japan Air Lines

    12. Virgin Atlantic

    11. Cathay Pacific Airways

  • 5

    10. All Nippon Airways

    9. Türk Havayolları

    8. EVA Air

    7. Virgin Australia

    6. Qantas

  • 6

    5. Singapore Airlines

    4. Korean Air

    3. Etihad Airways

    2. Air New Zealand

    1. Katar Havayolları

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız