Haftanın filmleri (19 Ağustos)

Sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli, 7 film sinemaseverlerle buluştu.

Haberler 19.08.2022 - 09:04 Son Güncelleme : 19.08.2022 - 09:06

  • 1

    Nope (Hayır)

    Jordan Peele’nin yönetmen koltuğunda oturduğu korku filmi Nope, Kaliforniya’nın iç kesimlerindeki tenha bir kanyonda yapılan esrarengiz ve ürpertici bir keşfi anlatıyor.

    Nope Fragman (Tıkla İzle)

  • 2

    Ooops! Sevimli Tayfa (Ooops! The Adventure Continues)

    Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek yapım, büyük selden sonra gemide yaşamaya devam eden hayvanların eğlenceli hikayesini konu alıyor.

    Ooops! Sevimli Tayfa fragman (Tıkla İzle)

  • 3

    Koma (The Coma)

    Nikita Argunov tarafından yönetilen Rus bilim kurgu aksiyon filmi Koma (The Coma),  bir kaza sonrası bildiğinden çok daha garip ve farklı bir dünyada gözlerini açan bir mimarın gerçek dünyaya dönme çabasını konu ediniyor. 

  • 4

    Pota

    Ahmet Toklu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu yapım, semtinde basketbol oynayabileceği bir yer olmaması üzerine bu duruma bir çözüm bulmak için hareke geçen Ahmet'in hikayesini konu ediyor.

  • 5

    El - Hemraz

    Korku filmi tutkunlarının ilgisini çekecek bir diğer film olan El - Hemraz Cinlerin Büyüsü, bir belgesel çekimi için eski bir Rum köyüne giden beş arkadaşın başından geçenleri konu ediniyor.

  • 6

    İnn-i Cin Mişna

    Ekrem Düzgünoğlu’nun yönettiği korku filmi İnn-i Cin Mişna, cinlerle geçmişi olan Münire'nin, tekrar cinlerle irtibata geçmesiyle yer aldığı tiyatro ekibini de kapsayan olaylar silsilesini konu ediniyor.

  • 7

    Kitap 1820

    Korku türündeki filmde, gizemli bir kitabı aramaya koyulan Soner, amacına ulaşabilmek için İzmir'den İstanbul'a doğru yola koyulur ve kendisini beklenmedik olayların içinde bulur.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız