Cinsel istismar ile suçlanan Shia LaBeouf film rolünün onu intihardan kurtardığını söyledi

Transformers, Fury, Şüphe ve Kartal Göz gibi pek çok başarılı yapımda rol alan ABD'li oyuncu Shia Labeouf geçtiğimiz yıl hakkında çıkan cinsel istismar ve hırsızlık suçlamalarının ardından ilk defa konuştu. Oyuncu, yaşadığı utanç nedeniyle sık sık intihar etmek istediğini ancak rol aldığı film sayesinde kurtulduğunu söyledi.

Haberler ntv.com.tr 26.08.2022 - 08:15 Son Güncelleme : 26.08.2022 - 09:17

  • 1

    Transformers filmindeki Sam Witwicky karakteriyle yıldızı parlayan ABD’li oyuncu Shia LaBeouf, geçtiğimiz yıl hakkında çıkan suçlamalar sonrası ilk defa konuştu. Oyuncu verdiği röportajda, rol aldığı ‘Padre Pio’ filmi sayesinde Katolik inancına yöneldiğini söyledi.

  • 2

    Hem Yahudi hem de Hristiyan bir ailede büyüyen 36 yaşındaki oyuncu, rolüne hazırlanmak için beraber çalıştığı İtalyan bir rahip sayesinde ruhsal bir yolculuğa çıktığını dile getirdi.

  • 3

    "DERİN BİR SUÇLULUK DUYUYORDUM”

    Bu filmden önce tamamen kaybolduğunu paylaşan oyuncu “Artık oyuncu olmak istemiyordum. Hayatım çok karmaşıktı. Çok fazla insanı incitmiştim. Derin bir utanç ve suçluluk duyuyordum” dedi.

  • 4

    "ARTIK YAŞAMAK İSTEMİYORDUM"

    İntihar etmeyi çok kez düşündüğünü belirten LaBeouf “Silah masada duruyordu. Artık yaşamak istemiyordum. Hayatımda hiç hissetmediğim bir utanç hissettim, nefes almanızı unutturacak cinsten bir utanç hem de. Ne yapacağınızı bilemiyorsunuz” ifadelerini kullandı.

    Kefaret ve bağışlanma sayesinde ikinci bir şansı hak ettiğini düşünmeye başlayan oyuncu, daha önce pek çok kez skandala imza atmıştı.

  • 5

    HIRSIZLIKLA SUÇLANDI

    Oyuncu geçtiğimiz yıl bir adamın şapkasını alarak fiziksel kavgaya teşebbüs etmiş, hırsızlık ve yaralama ile suçlanmıştı.

  • 6

    ESKİ SEVGİLİSİNE İSTİSMAR UYGULADI

    Oyuncunun bir dönem beraber olduğu şarkıcı FKA twigs eski sevgilisi LaBeouf hakkında kendisine cinsel istismarda bulunup şiddet uyguladığı iddiasıyla dava açmıştı. FKA Twigs, LaBeouf'un kendisine bilerek cinsel hastalık bulaştırdığını da iddia etti.
  • 7

    FKA twigs, sokak köpeklerine vurmakla övünen sevgilisine bunun gerçek olup olmadığını  sorduğunda "Sanatımı ciddiye alıyorum. Bana sanatımda destek çıkmıyorsun. Benim işim bu. Şarkı söylemekten farklı. Sadece sahneye çıkıp  birkaç hareket yapmıyorum. Karaktere giriyorum" cevabı aldığını söyledi.

  • 8

    KADRODAN ÇIKARTILDI

    Öte yandan, oyuncunun Olivia Wilde’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Don't Worry Darling filminden kovduğu bildirildi. Florence Pugh'la birlikte başrolleri paylaşması planlanan oyuncu yerine Harry Styles getirildi.

  • 9

    KÖTÜ DAVRANIŞLARI YÜZÜNDEN ROLÜNÜ KAYBETTİ

    Variety'nin aktardığı habere göre LaBeouf, kötü davranış sergiledikten sonra filmin kadrosundan çıkartıldı. Aktörün ayrıca Wilde da dahil olmak üzere oyuncu kadrosu ve ekiple çatıştığı ve sonuçta onu kovma kararına yol açtığı bildirildi.

    Wilde ve LaBeouf'un yayıncısı olay hakkında yorum yapmadı ama filme yakın bir kaynak, LaBeouf'la çalışmanın kolay olmadığını belirtti ve oyuncunun "itici" olduğunu ekledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız