Monaco Prensi Albert, eşi Charlene’e yılda 10 milyon sterlin ödüyor

Fransız basınında çıkan haberlere göre Monaco Prensi Albert, 2021 yılında Güney Afrika’da ve ardından İsviçre'de bir klinikte tedavi gören eşi Monaco Prensesi Charlene’e kraliyet görevlerini yerine getirmesi için yılda 10 milyon sterlin veriyor.

Haberler ntv.com.tr 12.05.2022 - 09:57 Son Güncelleme : 12.05.2022 - 10:13

  • 1
    Monaco Prensi Albert'in yaşadığı bazı sağlık sorunları nedeniyle uzun bir süre tedavi gören ve etkinliklere katılmayan eşi Prenses Charlene’e kraliyet görevlerini yerine getirmesi için 10 milyon sterlin verdiği söyleniyor.
  • 2

    YANINDA DURSUN DİYE ÖDEME YAPIYOR

    Fransız basınında çıkan haberlere göre, Monaco Prensi eşi Charlene’nin özellikle kraliyet etkinliklerine katılmasını istiyor. Bu nedenle kendisine yılda 10 milyon sterlin verdiği ve Prenses’in bu nedenle yanında yer aldığı söylentiler arasında yer alıyor.

  • 3

    ANLAŞMA İMZALATTI

    64 yaşındaki Prens’in eşi Charlene’e ‘aşırı gizli bir anlaşma’ imzalattığı ve onu yanında tutmak için ne gerekirse yaptığı iddia edildi.

  • 4

    İLK DEFA GÖRÜNTÜLENDİ

    8 ay Güney Afrika’da ve 4 ay da İsviçre’de ‘tükenmişlik’ tedavisi gören Prenses Charlene, uzun bir aradan sonra 68 yaşındaki eşi Prens Albert, yedi yaşındaki ikizleri Prenses Jacques ve Prenses Gabriella ile Monaco E-Prix yarışını izledi.

  • 5

    "PRENSES BOŞUNA DÖNMEDİ"

    Prenses’in uzun bir arada sonra dönüşü Fransız ve dünya basınında büyük yankı uyandırmıştı. Ancak medyada dolaşan ‘Prenses boşuna dönmedi’ söylemleri, Prens’in kendisine bir anlaşma imzalattığı iddiasını güçlendiriyor.

  • 6

    'HÜZÜNLÜ PRENSES' DENDİ

    Düğününde ağladığı için 'hüzünlü prenses' olarak anılan Charlene, uzun süre bir klinikte tedavi görmesinin ardından mart ayında saraya ve ailesine dönmüştü.
  • 7

    DOKTOR KARARIYLA GERİ DÖNDÜ

    Saray basın açıklamasında, Prenses’in doktorlarıyla görüştükten sonra Monaco'ya dönüş kararı aldığını belirterek, Charlene'in sağlık açısından yeterince güçlenir güçlenmez resmi görevlerine kademeli olarak devam edeceğini duyurmuştu.

    Prenses'in ayrıca "hala huzur ve sükunete ihtiyacı olduğu için, özel hayatlarına ve aile yaşantılarına saygı duyulmaya devam edilmesini istediği” belirtilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız