2022 İlkbahar-Yaz gözlük trendleri

Güneş gözlükleri bu sezon birçok şekil ve boyut seçeneğiyle stilinizin yıldızı olmaya aday. Güneşli havaları en şık gözlüklerle karşılamak için sezon trendlerine göz atın...

Haberler ntv.com.tr 06.04.2022 - 10:36 Son Güncelleme : 06.04.2022 - 10:57

  • 1

    MATRIX ESİNTİLİ

    90'lar esintisi taşıyan bu gözlük modeli, hem marjinal hem de nostaljik bir tavır sunuyor. Dar ve uzun olduğu için gözleri daha çekik gösteren model, Balenciaga'nın şu sıralar en popüler tasarımı.

    (Kendall Jenner)

  • 2

    İŞLEVSEL

    1950'li yıllarda altın çağını yaşayan 'Cat eye' modeli, bu sezon da radarımızda. Elle Fanning'in Gucci imzalı gözlüğü, siyah çerçevesi ve şeffaf camlarıyla numaraları gözlük kullananlar için harika bir alternatif olabilir.

    (Elle Fanning)

  • 3

    LOGOMANYA 

    Son yılların en sevilen trendi logomanya, bu sezon gözlüklere transfer oluyor. Marka logosunun işlendiği gözlük modelleriyle lüks algısını artırabilirsiniz. Rihanna, tüm kombinine hakim olan Gucci logolarıyla bahara giriş yapıyor.

    (Rihanna)

  • 4

    NEON AŞKINA

    Neon renkler bu sezon yine yükselişte. Yeşilin en parlak tonunu gözlüğünüze taşıyarak baharın enerjisini stilinizle yansıtabilirsiniz. 

    (Leonie Hanne)

  • 5

    DİKKAT ÇEKİCİ

    Hayvan desenli gözlükler, kimileri için oldukça cesur bir seçim olabilir. Ancak doğru kıyafetlerle kombinlendiğinde ortamın en şık ismi olmanız mümkün. Geniş çerçeve seçimiyle iddiayı artırabilirsiniz. 

    (Caroline Daur)

  • 6

    ZAMANSIZ VE KLASİK

    Klasikten şaşmayanlar için de bu sezon harika modeller var. Köşeli ve siyah çerçeveli gözlükler, her zaman kullanabileceğiniz zamansız bir seçenek.

    (Zoey Deutch)

  • 7

    KEŞFE ÇIKANLAR

    Farklı modelleri deneyip tarzını yenilemek isteyenler Vivienne Westwood'un bu güneş gözlüğünden ilham alabilir. Şeffaf kenarları ve oval çerçevesiyle, yepyeni birine dönüşebilirsiniz. 

    (Bella Hadid)

  • 8

    NOSTALJİK

    Minimal tasarımı ve ince metal çerçevesiyle oldukça zarif bir görünüm sunan bu gözlük modeli, özellikle ince ve uzun yüze sahip kadınlara çok yakışacaktır. 

    (Anya Taylor Joy)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız