Deepika Padukone lüks moda devi Louis Vuitton'ın ilk Hint asıllı marka elçisi oldu

Hint asıllı oyuncu Deepika Padukone, lüks Fransız markası Louis Vuitton'ın marka yüzü oldu.

Haberler ntv.com.tr 12.05.2022 - 13:12 Son Güncelleme : 12.05.2022 - 13:13

  • 1

    The Padmaavat (2018) ve Geheraiyaan (2022) gibi filmlerle bilinen Bollywood dünyasının ünlü isimlerinden Deepika Padukone, Fransız moda devi Louis Vuitton’ın marka elçisi ilan edildi.

  • 2

    İLK HİNT ASILLI MARKA ELÇİSİ

    Louis Vuitton’un 2023 Cruise koleksiyonunun kampanyasında yer alan oyuncu, markanın ilk Hint asıllı marka yüzü oldu. 36 yaşındaki oyuncu, aralarında Emma Stone, Jennifer Connelly ve Michelle Williams gibi marka elçilerinin arasına girdi.

  • 3

    Padukone, 2020 yılında da markanın kampanyasında yer almış ve markanın kampanyasına katılan ilk Hintli olmuştu. Kariyerinde otuzdan fazla filmde oynayan ve Bollywood’un en çok izlenen yapımlarında rol alan oyuncu, bu yıl Cannes Film Festivali’nin dokuz jüri üyesinden biri olacak. Oyuncu, Forbes’a göre 2019 yılında 6 milyon dolar kazanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız