En güzel otomobil yarışması

Samsun'da, Atakum Garage Modifiye Kulübü'nün düzenlediği “İkinci Karadeniz En Güzel Otomobil Yarışması”nda modifiye tutkunları buluştu.

Haberler İHA 16.08.2015 - 16:47

  • 1

    Samsun'da, Atakum Garage Modifiye Kulübü'nün düzenlediği “İkinci Karadeniz En Güzel Otomobil Yarışması”nda modifiye tutkunları buluştu. 

    Atakum Belediyesi’nin katkılarıyla Atakum Garage Modifiye Kulübü tarafından organize edilen İkinci Karadeniz En Güzel Otomobil Yarışması, Samsun başta olmak üzere çevre illerden çok sayıda otomobilin katılımıyla gerçekleştirildi.

  • 2

    ‘YEŞİL ADIM’ OTOMOBİLİ

    Kurupelit Yat Limanı otopark alanında gerçekleştirilen yarışmada otomobillerini davetlilerin beğenisine sunan modifiye tutkunu gençler, araçlarında yaptıkları motor ve görünüm değişiklikleriyle dikkat çekti. Eski model klasik otomobillerin yanı sıra son model otomobillerin yer aldığı alanda en çok ilgiyi ise Atakum Belediyesi tarafından yarışma için hazırlanan ‘Yeşil Adım’ temalı otomobil çekti.
  • 3

    KUPALARINI ALDILAR

    Sabah erken saatlerde başlayan ve akşamın ilerleyen saatlerine kadar süren yarışma kapsamında dereceye giren otomobillerin sürücülerine kupaları verildi. Kupaları ile otomobilleri başında zafer pozları veren sürücülerin mutluluğuna davetliler de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.
  • 4
  • 5
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız