Yeni Tiguan Allspace Türkiye'de satışa sunuldu

Volkswagen Tiguan'ın, uzun versiyonu Tiguan Allspace yenilenen makyajlı versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu. 

Haberler ntv.com.tr 05.12.2021 - 10:47 Son Güncelleme : 05.12.2021 - 10:51

  • 1

    Volkswagen, popüler SUV modeli Tiguan’ın uzun versiyonu Tiguan Allspace’i güncelledi. Tiguan Allspace yenilenen makyajlı versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu.  

  • 2
    Tiguan’ın “Long Wheel Base” (LWB) versiyonu olan Allspace, 2017 yılında tanıtıldı ve bugüne kadar toplam 1,5 milyonluk bir satış adedine ulaştı. Dünya genelinde satılan tüm Tiguan‘ların yarısından fazlası Allspace versiyonu ile tercih ediliyor.
  • 3

    YEDİ KOLTUKLU TİGUAN ALLSPACE

    Beş veya 7 koltuklu seçeneği ile satışa sunulan modelde, arka koltuklar ve üçüncü sıradaki bağımsız koltuklar kullanım gereksinimine bağlı olarak katlanabiliyor. Yeni Tiguan Allspace'teki tüm oturma sıraları katlandığında 5 koltuklu model 1.920 litreye, isteğe bağlı olarak sunulan 7 koltuklu model ise 1.775 litreye kadar bir yükleme hacmi sunuyor. 

  • 4

    Yeni Tiguan Allspace’de sunulan turbo beslemeli direkt enjeksiyonlu TSI motor, 7 vitesli DSG şanzımanla 150 PS güç üretiyor. 1,5 litre TSI motor Aktif Silindir Yönetimi (ACT) teknolojisiyle donatılmış.  

  • 5

    Tiguan Allspace, ilk defa sunulan Oryx Beyaz, Petrol Mavisi ve Mercan Kırmızı gibi yeni seçenekler de dahil olmak üzere sekiz farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor. 

  • 6

    Tiguan Allspace’in donanım paketleri de yeniden düzenlendi. Life, Elegance ve R-Line olmak üzere üç farklı donanım seviyesinde satışa sunuluyor.

  • 7

    Yeni Tiguan Allspace’in Türkiye’deki giriş donanım seviyesi Life’ta LED ön farlar ve LED gündüz sürüş farları, hız sabitleyici “Cruise Control”, 8 inç boyutundaki renkli dokunmatik ekrana sahip bilgi ve eğlence sistemi, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, 10,25 inç boyutundaki yüksek çözünürlüklü ekrana sahip yeni nesil dijital gösterge paneli “Active Info Display”, App Connect, 3 bölgeli dokunmatik klima “Climatronic”, elektrikli açılır bagaj kapağı, otomatik katlanır yan aynalar, karartılmış arka ve arka yan camlar, gümüş tavan rayları ve 18 inç alüminyum alaşımlı jantlar standart olarak sunuluyor.

    Elegance ve R-Line donanım seviyesinde IQ. LIGHT – LED Matrix ön farlar, ön kısımda logoya uzanan dekoratif LED aydınlatma, yeni tasarım jantlar öne çıkan ekipmanlar olarak dikkat çekiyor. 30 renkli ambiyans aydınlatması iç mekanın her gün veya her yolculukta farklı görünmesini sağlıyor. Elegance donanım paketinden itibaren standart olarak sunulan kolay açılır kapanır bagaj kapağı “Easy Open/Close” sayesinde bir ayak hareketiyle bagajı açıp kapatmak mümkün. Elegance donanım seviyesinden itibaren standart olarak sunulan ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı deri direksiyon ve panoramik açılır cam tavan Tiguan Allspace’te konfor ekipmanları olarak öne çıkıyor. 

  • 8

    DİJİTALLEŞTİRİLMİŞ İÇ KOKPİT

    Yeni nesil Tiguan Allspace'te tüm ısıtma ve havalandırma fonksiyonları, orta konsoldaki yeni dijitalleştirilmiş kumanda paneli üzerinden kontrol ediliyor. Dokunmatik ve kaydırma hassasiyetine sahip yüzeyler fiziki kumandaların yerini almış. 

  • 9

    OTONOM SÜRÜŞ DESTEK SİSTEMLERİ: IQ.DRİVE

    Volkswagen'in sürüş asistan sistemleri için marka çatısı olan IQ.DRIVE, kısmi otonom sürüş deneyiminin yolunu açan teknolojileri bir araya getiriyor.  Tiguan Allspace’de isteğe bağlı olarak sunulan Yarı Otonom Sürüş Asistanı “Travel Assist” dışında Yeni Tiguan Allspace’de Acil Durum Asistanı “Emergency Assist”, Proaktif Yolcu Koruma Sistemi “Proactive Passenger Protection System”, yaya algılama özelliğine sahip Ön Bölge Asistanı “Front Assist”, Adaptif Hız Sabitleyici “ACC”, Şerit Değiştirme Asistanı “Side Assist” gibi asistan sistemleri opsiyonel olarak sunuluyor. 

  • 10

    FİYATLAR

    Yeni Tiguan Allspace'in Life donanımı 796,200 TL'den, Elegance donanımı 890,300 TL'den, R-Line donanımı ise 965,300 TL'den Türkiye'de satışa sunuldu.
  • 11
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız