Ali Poyrazoğlu'yla Carmen

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın (BİFO), geliri yetenekli genç müzisyenlerin yurt dışı eğitimlerine aktarılan özel konserinde tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu şeflik yaptı. Özel konserin başlangıcını, Onursal Şefi Gürer Aykal yönetimindeki orkestra ve projenin önceki bursiyerlerinden kemancı Nihat Ağdaç yaptı. Ardından konuk şef, Ali Poyrazoğlu sahneye çıkarak, opera dünyasının en ünlü yapıtlarından biri olan Carmen'den seçtiği bölümleri yönetti.

Haberler 12.12.2012 - 13:09

  • 1

    Ali Poyrazoğlu'yla Carmen

    Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın (BİFO), geliri yetenekli genç müzisyenlerin yurt dışı eğitimlerine aktarılan özel konserinde tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu şeflik yaptı.
  • 2

    Ali Poyrazoğlu'yla Carmen

    Özel konserin başlangıcını, Onursal Şefi Gürer Aykal yönetimindeki orkestra ve projenin önceki bursiyerlerinden kemancı Nihat Ağdaç yaptı. Ardından konuk şef, Ali Poyrazoğlu sahneye çıkarak, opera dünyasının en ünlü yapıtlarından biri olan Carmen'den seçtiği bölümleri yönetti.
  • 3

    Ali Poyrazoğlu'yla Carmen

    Salonu dolduran yaklaşık 1800 izleyici, müzikli dakikaların yanı sıra Ali Poyrazoğlu'nun yaptığı muhteşem gösteri ile keyifli bir gece yaşadı.
  • 4

    Ali Poyrazoğlu'yla Carmen

    Konserin başında birkaç kostüm değiştiren, en sonunda da tüylerle bezeli silindir şapkası ve sıra dışı yeşil frağıyla sahneye çıkan Poyrazoğlu, konserin son bölümünü Borusan Kültür Sanat Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Hamedi'nin hediye ettiği gümüş baget ile yönetti.
  • 5

    Ali Poyrazoğlu'yla Carmen

    Esprileri ve anlattığı hikayelerle izleyiciler kadar orkestra üyeleri ve solistleri de coşturan usta tiyatrocu, konserin bitiminde dakikalarca ayakta alkışlandı. Büyük ilgi gören konserden elde edilen 172 bin lira gelir Borusan Müzik Bursu fonuna aktarılarak, 6 genç müzisyene daha yurtdışında eğitim olanağı sağlandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız