Görevimiz Tehlike 7'nin çekimlerine devam kararı verildi

Tom Cruise'un, Ethan Hunt rolüyle bir kez daha seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığı Görevimiz Tehlike 7'nin (Mission Impossible 7) çekimlerine devam kararı verildi.

Haberler 18.03.2020 - 06:42

  • 1

    Corona virüsün en fazla vurduğu ülkelerin başında gelen İtalya'daki çekimlerine ara verip Amerika'ya dönmek zorunda kalan Görevimiz Tehlike 7 (Mission Impossible 7) için yeni karar verildi. Film ekibinin çekimlere devam etmek için İngiltere'ye geçiş yaptığı duyuruldu.

  • 2
    Filmin yeni sahneleri Surrey'de bulunan Longcross Studios'da çekilecek. Hikayede değişiklik yapılmaması adına sette Roma'da bulunan Trinita dei Monti kilisesinin bir replikası yapılacak.
  • 3
    Ekipten adı verilmeyen bir isim The Sun gazetesine verdiği röportajda "Gecikmelerin şimdiden büyük etkileri oldu. Yalnızca film için değil, tüm sektör için. Yüzlerce kişiden oluşan film ekipleri ve Tom Cruise da dahil olmak üzere dünyanın en büyük yıldızları işe başlayabilmek için bekliyor. Bunu süresiz olarak erteleyebilmek mümkün değil" dedi.




  • 4
    Corona virüs salgınından önce filmin çekimlerinin 3 hafta boyuncu İtalya'da yapılması planlanıyordu. Hatta Paramount Pictures Venedik çekimlerinin filmin en çok bütçe ayrılan kısmı olduğunu açıklamıştı.
  • 5
    Christopher McQuarrie'nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Simon Pegg'in yer almasının yanı sıra filme Hayley Atwell, Pom Klementieff, Nicholas Hoult, Shea Whigham, Henry Czerny gibi isimler katıldı. Mission Impossible 7'nin 23 Temmuz 2021 tarihinde sinemalarda olması planlanıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız