Hollywood'un parlayan yeni yıldızı Millie Bobby Brown 17 yaşında

Efsanevi dedektif Sherlock Holmes'un küçük kız kardeşi Enola Holmes karakterine hayat verdiği yeni filmiyle gündemde olan 16 yaşındaki oyuncu Millie Bobby Brown; Jennifer Lawrence, Emma Stone gibi film başına 20 milyon dolar alan Hollywood ünlüleriyle aynı ilgiyi üzerinde topladı. Yapımcılar ona Hollywod'un yükselen yıldızı gözüyle bakıyor.

Haberler ntv.com.tr 19.02.2021 - 07:15

  • 1

    Bugünlerde efsanevi dedektif Sherlock Holmes'un küçük kız kardeşi Enola Holmes olarak dijital platform üzerinden seyirci karşısına çıkan ve beğeni toplayan 16 yaşındaki oyuncu Millie Bobby Brown'ın Hollywood'da fırtınalar estirmesi sürpriz değil.

  • 2

    Stranger Things dizisiyle ünlenen İngiliz oyuncu, yapımına da katkıda bulunduğu gizem filmi Enola Holmes’taki performansıyla Hollywood’un en iyi başrol oyucularından biri olmaya aday.

  • 3

    Halihazırda 7,8 milyon sterlin değerinde serveti olan genç oyuncunun, hayallerinin peşinden gidebilmesi için, sekiz yaşındayken, ebeveynleri her şeyi sattıktan sonra İngiltere’den ABD'ye taşındı.

  • 4
    The Sun gazetesine göre, henüz 12 yaşındayken popüler bilim-kurgu dizisi Stranger Things’te rol alarak şöhret kazanan Brown, dizinin her bir bölümünden 275 bin sterlin kazandı. 13 yaşındayken dizideki rolüyle Emmy adayı oldu. Bugünlerde bir kez daha Sherlock’un küçük kız kardeşini canlandırmasıyla adından söz ettiriyor.
  • 5

    Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, film başına 20 milyon dolar alan 30 yaşındaki Jennifer Lawrence ve 31 yaşındaki Emma Stone kadar Hollywood yapımcılarının dikkatini çeken Brown’ın olağanüstü yükselişi sürüyor.

  • 6

    Shogun Films'den yapımcı Jonathan Sothcott, Brown hakkında, “Millie gerçek bir yetenek, herkesin radarında. Yıldızı parlayacak” ifadesini kullandı.

  • 7

    Brown’ın anne ve babası, kızları doğduğunda İspanya’da yaşıyordu. Genç oyuncu dört yaşına geldiğinde ailece İngiltere’nin Dorset bölgesine taşındılar.

    Brown’ın yeteneğini fark eden ailesi, o daha sekiz yaşındayken Florida’ya yerleşti. Böylece Brown, dokuz yaşındayken TV yapımı Alice in Once Upon a Time in Wonderland’de rol aldı. Ailece Hollywood’a taşınmalarının ardından Brown, menajeri Melanie Greene ile tanışarak şöhret basamaklarını tırmanmaya başladı.

  • 8

    Genç yıldız, Modern Family ve Grey’s Anatomy dizilerinde roller almasının ardından Stranger Things dizisinin başrol oyuncusu olarak dünya çapında ün kazandı.

  • 9
    2020'den sonra Godzilla vs. Kong, The Girls I've Been ve The Thing About Jellyfish'te rol alacağı kesinleşen 17 yaşındaki oyuncunun gelecek planları arasında ise Amy Winehouse’u anlatan bir filmde başarılı müzisyeni canlandırmak var.
    Şu sıralar Stranger Things dizisinin dördüncü sezonu için çalışan Brown için ailesi temkinli. Babası, “Millie’nin kendini baskı altında hissetmemesi önemli. O bir çocuk. Ödevlerini yapmak zorunda. Diğer her şey onun için ödül” şeklinde konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız